Caesar Salad Deviled Eggs

Fräsch och mycket lättlagad äggrätt som passar lika bra till brunch som på buffébordet.

Ingredienser, 8 ägghalvor:

  • 2 skivor bacon

  • Romansallad (ett par blad)

  • 1 skiva vitt bröd

  • Smör till stekning

  • 4 ägg, hårdkokta

  • 6 msk Caesardressing

  • Parmesanflagor

Så här gör du:

1. Knaperstek bacon och låt svalna på hushålls-papper. Finhacka.

2. Skölj och torka romansalladen. Skär i centimeterstora bitar.

3. Kantskär brödet och skär sedan i små tärningar. Stek i smör tills gyllene. Låt svalna på hushållspapper.

4. Dela äggen på mitten. Plocka försiktigt ut gulan, utan att skada vitan.

5. Mosa äggulorna med en gaffel, blanda med Caesardressing och bacon.

6. Spritsa, eller skeda upp, äggsmeten på ägghalvorna.

7. Dekorera med sallad, parmesan och krutong.

Tips! Om du vill servera ytterligare en variant på Deviled Eggs, så mixar du äggula med Rökt Majonnäs och dekorerar med nyskalade färska räkor och en dillkvist. Ljuvligt!